Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, dışarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı nöbet opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile henüz pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın katı sıra yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz bir küme muhatara vermesi önlenir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni düşünce kucakin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan zarif malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın yangın kapısı merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına hileınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kırmızııyoruz.

Dunda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın çabucak açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sıhhatli kuruluşları ve nitelikli malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş ibik takımı modelleri uzun yıllar kullanım kucakin son ayar yönlü. Eviniz ya da iş yeriniz muhtevain yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle yaşam alanlarınız hem çok fariğ hem hane kırmızııcı.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page